Vragen? Bel snel...

0486 - 45 16 04

 

Ons aanbod

 

Er zijn autobezitters die 2,5 uur rijden om bij ons hun onderhoud te laten doen. Waarom? Naar eigen zeggen vanwege de Brabantse hartelijkheid, onze deskundige monteurs en de zekerheid dat we eerlijk en vakkundig werk doen voor een goede prijs.

Wat we doen

✔ Verkoop/Occasions
✔ Autobedrijf voor alle automerken
✔ Unieke SAAB-sloperij
✔ Berging & transport
✔ Aankoopkeuringen

Autobedrijf voor alle automerken

Onze monteurs hebben kennis van alle automerken. Of het nou gaat om een Peugeot, Opel, Toyota of Ford. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze werkplaats of bel voor een afspraak.

Specialist in SAAB, Volkswagen & Audi

Veel van onze klanten zijn in het bezit van een SAAB, Volkswagen of Audi. Dit zijn automerken waar we als specialist bijzonder veel ervaring mee hebben. Met SAAB zelfs 40 jaar als specialist en 25 jaar als dealer. Onze klanten reizen ver om hun oldtimer of cabrio bij ons te laten onderhouden of repareren. We hebben één van de enige twee SAAB-sloperijen in Nederland.

  

“Heel vriendelijke en faire verkoop van een gebruikte Saab 9-3 1.8 t . Ook de overgave van de mooie Saab was heel professioneel and Saab minded. In dit bedrijf word nog Saab beleeft en ik kan iedere Saab rijder deze dealer 100% aanbevelen. Ik ben daarvan overtuigt iedere Saab rijder hier in goede en faire handen is.”

- P.Kern

“Deskundig advies, komen afspraken perfect na en prima monteurs, goed overleg over de mogelijkheden en kosten, ook gebruikte onderdelen aangeboden om reparatie betaalbaar te maken. Kortom een perfecte garage!”

- Litjens

“Ik had Van Dongen gevonden tussen de reviews. Dat zag er al goed uit (!) en het bleek te kloppen. Ik heb mijn Saabgarage gevonden en dat uur rijden heb ik er graag voor over. Ik heb een goed gevoel bij Van Dongen!”

- Eddy uit Deventer

“Ik ben al jaren vaste klant bij deze garage en raad hem bij al mijn kennissen aan. Vriendelijke mensen en je wordt altijd correct te woord gestaan. Ze denken met je mee bij reparaties en geven eerlijk advies. Ik heb me nog nooit bekocht gevoeld en ben zeker van plan hier nog lang klant te blijven.”

- De heer Visser

 

Meer review's zie GoogleFacebook / ANWB.