Vragen? Bel snel...

0486 - 45 16 04

 

Ons aanbod

 
  • Waarom deze Privacy policy

    Dit is de privacy verklaring van Autobedrijf van Dongen B.V. ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16020079, inzake de website www.autobedrijfvandongen.nl. Deze privacyverklaring heeft betrekking op de gegevensverwerking door Autobedrijf van Dongen B.V. door middel van het klantensysteem van Autobedrijf van Dongen B.V. en de verwerkingen via onze website www.autobedrijfvandongen.nl alsmede met betrekking tot het gebruik van cookies. Autobedrijf  van Dongen B.V.  respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van onze website. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Autobedrijf van Dongen B.V. U dient zich ervan bewust te zijn dat Autobedrijf van Dongen B.V. niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites, die via een link op onze website bereikbaar zijn. Wij raden u aan bij het via onze website benaderen van websites van derden telkens de privacy statement en disclaimer van die andere website te raadplegen. U kunt zien dat u niet meer op onze website bent als de URL is gewijzigd.

    Onze bedrijfsgegevens;

    Autobedrijf van Dongen B.V.
    Langenboomseweg 97
    5411 AT Zeeland
    0486-451604
    www.autobedrijfvandongen.nl
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Autobedrijf van Dongen streeft ernaar uw privacy te waarborgen. De persoonsgegevens die mogelijk via deze website verstrekt worden door Autobedrijf van Dongen B.V. voor eigen doeleinden verwerkt conform de huidige privacywetgeving.

    Gebruik van onze diensten

    Wanneer u zich aanmeldt voor de diensten van Autobedrijf van Dongen B.V., vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden opgeslagen in het klantensysteem van de Autobedrijf van Dongen B.V. en gebruikt om onze diensten aan u te kunnen leveren. Uw persoonsgegevens kunnen ook door Autobedrijf van Dongen B.V. worden gebruikt om u te informeren over producten of diensten van Autobedrijf van Dongen B.V. Uw e-mailadres zal slechts voor dit doel gebruikt worden als u ons daarvoor vooraf toestemming hebt gegeven. U kunt het ontvangen van deze dienst van Autobedrijf van Dongen B.V. te allen tijde stopzetten via de in de betreffende mailing aangegeven methode. Uw persoonsgegevens worden in beginsel alleen gebruikt door Autobedrijf van Dongen B.V. Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak of als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen u en Autobedrijf van Dongen B.V.

    U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, te veranderen, of te verwijderen, met in achtneming van de fiscale wet en regelgeving. In dat geval kunt u contact met ons opnemen via bovengenoemde contactgegevens.

    Bewaartermijn

    Autobedrijf van Dongen B.V. bewaart uw gegevens niet langer dan voor de verwerking  van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt.

    Copyright
    Alle (auteurs-) rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in ander vorm, komen toe aan Autobedrijf van Dongen en/of haar leveranciers, waarvan toestemming is verkregen. Informatie op www.autobedrijfvandongen.nl, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mogen niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Autobedrijf van Dongen B.V.

    Beperkte aansprakelijkheid

    De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Autobedrijf Van Dongen B.V.

    In het bijzonder zijn alle prijzen op de website www.autobedrijfvandongen.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Géén enkele overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

    Virussen en veiligheid
    De internetsite wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, maar de aanwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet voorkomen worden. Onze internetsite kan tevens links bevatten naar andere internetwebsites. Let op; wanneer de website in uw internet browser veranderd, dit is wanneer de URL een andere naam bevat, u zit dan niet meer op de website van Autobedrijf van Dongen B.V. Tevens is Autobedrijf van Dongen B.V. op géén enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze en onze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze site verbonden internetsites.

    Cookies

    Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Autobedrijf van Dongen B.V. of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

    Wijzigingen

    Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd bij wijzigingen in de bedrijfsvoering van Autobedrijf van Dongen B.V. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

    Klachtrecht

    Bent u het niet eens met de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verwerken of omgaan met uw rechten als klant? Neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0486-451604. Wanneer u er met ons niet uitkomt, dan kunt u ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Kijk daarvoor op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl