Header Logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

De diensten van Autobedrijf van Dongen

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van Financieren / leasen en zoekopdrachten, tot inkoop / taxatie. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact met ons op bij vragen.

Sub Page Listing Image

Inkoop / Taxatie

Bent u van plan uw auto te verkopen? Autobedrijf van Dongen kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto taxeren en verkopen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Zoekopdracht

Wij proberen zoveel mogelijk variatie in ons occasionaanbod te hebben. Helaas is het niet altijd mogelijk om een voorraad te hebben waarin iedereen zijn of haar droomauto vindt.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Financieren

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Garantie (BOVAG)

Autobedrijf van Dongen is aangesloten BOVAG-lid. Dat heeft ook voor u als koper voordelen. Alhoewel al onze auto's grondig geïnspecteerd worden, kan zich na de aankoop een gebrek voordoen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Importservice

Een auto importeren is heel aantrekkelijk voor zowel de zakelijke als particuliere rijder. Met de importservice van Autobedrijf van Dongen kunnen we prachtige en gunstig geprijsde occasions en nieuwe auto’s in het buitenland vinden.

Lees meer
Morgen Internet – Zorgeloos Light website