Vragen? Bel snel...

0486 - 45 16 04

 

Ons aanbod

 

Autobedrijf van Dongen kent reeds een lange historie, al vanaf 1911 stonden de gebroeders van Dongen met loonwerk opdrachten klaar om o.a. veeteelt en akkerbouw gerelateerde producten te oogsten en te vervoeren. Ze gebruikten graag de nieuwste machines want daarin waren de gebroeders erg geïnteresseerd. Sinds 1949 is Autobedrijf van Dongen officieel actief geworden in de autobranche. In 1971 zijn wij SAAB dealer geworden voor de regio Noordoost-Brabant. Na reorganisatie van het dealer netwerk zijn wij in 1997 als SAAB specialist door gegaan. Sindsdien genieten wij grote bekendheid in Nederland maar ook over de grens weten SAAB rijders ons te vinden. Wij weten wat de specifieke wensen zijn om onze klanten mobiel en tevreden te houden met hun vervoermiddel.

Daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad gebruikte SAAB onderdelen en is er de mogelijkheid om onderdelen online te bestellen en te versturen.

Naast de werkzaamheden als SAAB- specialist is Autobedrijf Van Dongen ook al jaren gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken auto's wat door de overname van Autobedrijf Hendriks in 2012 onze positie in deze regio zeker heeft versterkt. Wij beschikken over APK 2 (personenauto’s) erkenning.
Tevens zijn wij al meer dan 50 jaar aangesloten bij BOVAG en hebben wij een RDW erkenning zodat u zeker weet dat u bij een betrouwbaar bedrijf terecht bent gekomen.

Autobedrijf van Dongen is ook een takel- en berging bedrijf. Daarmee zijn wij als sinds de jaren ‘70 een bekend begrip in de regio.