Vragen? Bel snel...

0486 - 45 16 04

 

Ons aanbod

 

Voor onderhoud en/of reparatie aan uw auto, ongeacht welk merk, kunt u bij Autobedrijf van Dongen terecht. Wij beschikken over een uitstekend uitgeruste werkplaats en tevens zijn wij geautoriseerd APK 2 voor personen auto's. Dat betekend dat u met uw personenauto hier terecht kunt voor uw APK keuring.

Voor vakkundig advies, diagnose, banden en airco service kunt u ook altijd bij ons terecht.

Autobedrijf van Dongen heeft meer dan 60 jaar ervaring in het onderhoud en reparaties van auto's. Tevens zijn wij al meer dan 50 jaar aangesloten bij BOVAG en zo krijgt u 3 maanden BOVAG garantie op reparatie! 

Met de deskundigheid van onze monteurs zullen wij ervoor zorgen dat u altijd (veilig) mobiel blijft! Wij staan voor u klaar!

Tevens hebben wij de beschikking over leenauto's (prijs per km) en leenfietsen, deze graag reserveren tijdens het maken van een afspraak.

 

Wilt u een afspraak maken? U kunt bellen of deze online aanvragen.

        0486 - 45 16 04

 

 

Schadeherstel

Of het nu gaat om een klein krasje, steenslag, hagelschade, ruitschade of een flinke deuk - Autobedrijf van Dongen helpt u verder! Mobiel blijven zonder gedoe!

 

Autoschade is erg vervelend en komt nooit gelegen. Hieronder geven wij u enkele tips waar aan u moet denken bij een schade.

- Schadeformulier invullen en beide partijen ondertekenen (indien van toepassing)

- Schrijf eventueel getuigen op

- Kunt u niet verder rijden? Schakel de hulpdienst in of bel ons zodat wij uw auto kunnen ophalen

- Neem contact op met uw verzekeraar

- Neem contact met ons op zodat wij u kunnen verlichten in deze minder prettige situatie
Wij kunnen zowel taxatie en de schade reparatie voor u verrichten. U kunt eventueel gebruik maken van een huurauto, zodat u altijd mobiel blijft.

 

Ook indien u de schade niet kan verhalen kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u maken, bel 0486-451604 of kom langs voor de mogelijkheden.

Onderhoud Reparatie - Zeeland - Landerd - Uden - Schaijk - Mill - Langenboom - Reek - Schade