Vragen? Bel snel...

0486 - 45 16 04

 

Ons aanbod

 

We hebben diverse vrachtwagens in ons bezit. Daarmee kunnen we auto’s ophalen die gestrand zijn langs de weg. Dat doen we voor particulieren maar ook in opdracht van hulpdiensten als de ANWB. Ook diverse transport- en autobedrijven maken gebruik van onze service.

Pechhulp voor autobezitters

Klanten met pech, die niet verzekerd zijn of geen ANWB/ Route Mobiel lid zijn, kunnen ons 24 uur per dag bereiken. Dankzij onze vrachtwagens kunnen we uw defecte voertuig direct meenemen en u indien mogelijk van een tijdelijke vervanging voorzien. Zo kunt u snel en veilig de weg weer op. We brengen uw auto naar onze werkplaats en zorgen voor een snelle reparatie.

Berging en autotransport voor hulpdiensten

Ook grotere hulpdiensten als de ANWB maken gebruik van onze diensten. Regelmatig halen wij een auto op of voeren langs de weg reparaties uit.

Extra wagens voor transportbedrijven

Transportbedrijven kunnen ons ook inhuren. We zijn in het bezit van diverse vrachtwagens , inclusief chauffeurs, voor het vervoeren van rollend materiaal, pallets en speciaal transport. We hebben bergingsvoertuigen, een zware trekker in combinatie met een dieplader, citytrailer of oplegger.